Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش طرفداری، به جز ادوار اولیه المپیک که در آن تیم های غیر ملی در رشته بسکتبال شرکت می کردند، ادوار مختلف المپیک پر از دیدارهایی بوده که طی آن یک کشور با اختلاف گل بیشتری از اختلاف ۵۴ امتیازی آمریکا و ایران به پیروزی رسیده اند.  برخی از این نتایج را با هم مرور می کنیم. ردیف المپیک  تیم برنده  امتیاز تیم بازنده  امتیاز اختلاف ۱ ۱۹۴۸  لندن چین  ۱۲۵ عراق ۲۵ ۱۰۰ ۲ ۱۹۴۸ لندن کره ۱۲۰ عراق ۲۰ ۱۰۰ ۳ ۱۹۴۸ لندن شیلی ۱۰۰ عراق ۱۸ ۸۲ ۴ ۱۹۴۸ لندن بلژیک  ۹۸ عراق ۲۰ ۷۸ ۵ ۱۹۸۰ مسکو برزیل  ۱۳۷ هند ۶۴ ۷۳ ۶ ۱۹۶۸ مکزیکو شوروی  ۱۲۳ مراکش ۵۱ ۷۲ ۷ ۱۹۴۸ لندن فیلیپین ۱۰۲ عراق ۳۰ ۷۲ ۸ ۱۹۹۲ بارسلون آمریکا  ۱۱۶ آنگولا ۴۸ ۶۸ ۹ ۱۹۵۶ ملبورن آمریکا ۱۲۱ فیلیپین ۵۳ ۶۸ ۱۰ ۱۹۸۰ مسکو چکسلواکی ۱۳۳ هند ۶۵ ۶۸ ۱۱ ۱۹۸۸ سئول آمریکا  ۱۰۲ مصر ۳۵ ۶۷ ۱۲ ۱۹۷۲ مونیخ آمریکا ۹۹ ژاپن ۳۳ ۶۶ ۱۳ ۱۹۷۶ مونترال شوروی ۱۲۹ ژاپن ۶۳ ۶۶ ۱۴ ۱۹۸۰ مسکو شوروی ۱۱۹ ایتالیا ۵۳ ۶۶ ۱۵ ۱۹۶۴ توکیو آمریکا ۱۱۶ کره جنوبی ۵۰ ۶۶ ۱۶ ۱۹۴۸ لندن برزیل ۷۶ بریتانیا ۱۱ ۶۵ ۱۷ ۱۹۷۶ مونترال شوروی ۱۱۵ کانادا ۵۱ ۶۴ ۱۸ ۱۹۵۶ ملبورن آمریکا ۱۰۲ تایلند ۲۹ ۶۳ ۱۹ ۱۹۶۰  رم آمریکا ۱۰۴ یوگسلاوی ۴۲ ۶۲ ۲۰ ۱۹۴۸ لندن فرانسه ۷۳ ایرلند ۱۴ ۵۹ ۲۱ ۱۹۶۰ رم آمریکا ۱۲۵ ژاپن ۶۶ ۵۹ ۲۲  ۱۹۸۴ لس آنجلس آمریکا ۱۲۰ فرانسه ۶۲ ۵۸ ۲۳ ۲۰۱۶ ریو آمریکا ۱۱۹ چین ۶۲ ۵۷ ۲۴ ۱۹۸۰ مسکو سوئد ۱۱۹ هند ۶۳ ۵۶ ۲۵ ۱۹۸۰ مسکو شوروی ۱۲۱ هند ۶۵ ۵۶ ۲۶ ۱۹۷۲ مونیخ برزیل ۱۱۰ ژاپن ۵۵ ۵۵ ۲۷ ۱۹۶۴ توکیو آمریکا ۸۳ اروگوئه ۲۸ ۵۵

حالا در رده بیست و هشتم شکست ایران مقابل آمریکا قرار می گیرد که با ۵۴ اختلاف رقم خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا پیش از این چین را با ۵۷ اختلاف، ژاپن را یک بار با ۵۹ و بار دیگر با ۶۶ اختلاف، تایلند را با ۶۳ اختلاف، کره جنوبی را با ۶۶ اختلاف و فیلیپین را با ۶۸ اختلاف شکست داده بود. آمریکا مصر را با ۶۷ و آنگولا را هم با ۶۸ اختلاف برده است و باخت ایران به بسکتبال امریکا با ۵۴ اختلاف اگرچه شکست سنگینی است اما آبرو ریزی یا فاجعه نیست.

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۷۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران مانعی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و مراودات تجاری با اقلیم کردستان ندارد، تصریح کرد: ما مرزهای طولانی میان دو طرف را فرصتی ارزشمند برای ارتقای سطح روابط می‌دانیم، اما امنیت اساس و بستر ضروری هر نوع همکاری و گسترش تعاملات است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز _دوشنبه ۱۷ اردیبهشت_ در دیدار آقای «نیچروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق با بیان اینکه روابط کردستان با ایران بر پیوندهای تاریخی، ملی، دینی و فرهنگی استوار است، اظهار امیدواری کرد که این سفر به نقطه عطفی در ارتقای سطح روابط سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی تبدیل شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه عراق قوی و تقویت وحدت و انسجام در چارچوب عراق واحد همواره مورد اهتمام و تاکید جمهوری اسلامی ایران بوده است، گفت: حمایت‌های ایران از کردها چه در زمان رژیم صدام، چه قتل عام حلبچه و حمله داعش اثبات می‌کند که ایران پشتوانه‌ای بزرگ و دوست روزهای سخت عراق و کردستان است.

دکتر رئیسی با اشاره به اینکه دولت و ملت ایران، امنیت عراق را به مثابه امنیت خود می‌شمارند، افزود: ما نسبت به حسن نیت و دوستی برادران عراقی و کرد خود اطمینان داریم، اما با توجه به کینه‌ورزی دشمنان از جمله رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، انتظار داریم دولت عراق و اقلیم کردستان به طور مطلق از هرگونه سوءاستفاده عناصر دشمن صهیونیستی و عناصر ضد انقلاب از خاک این منطقه علیه ایران جلوگیری به عمل آورند.

رئیس جمهور ضمن قدردانی از اقدامات دولت عراق و نیز اقلیم کردستان در اجرای مفاد توافقنامه امنیتی فیمابین، بر اجرای کامل و دقیق این توافق تاکید و تصریح کرد: خلع سلاح کامل و عدم حضور عناصر ضد انقلاب در خاک عراق یک ضرورت است.

آیت‌الله رئیسی همچنین تاکید کرد: ایران مانعی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و مراودات تجاری با اقلیم کردستان ندارد. ما مرزهای طولانی میان دو طرف را فرصتی ارزشمند برای ارتقای سطح روابط می‌دانیم، اما امنیت اساس و بستر ضروری هر نوع همکاری و گسترش تعاملات است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم عناصر معاند و بدخواهان روابط دوستانه و صمیمی طرفین اخلالی در مسیر گسترش همکاری‌های فیمابین ایجاد کنند، اظهار داشت: نگاه مسئولان باید فراتر از بدخواهی بیگانگان معطوف به طراحی و اجرای راهکارهای توسعه روابط در مسیر تامین منافع متقابل میان ایران با عراق به طور عام و اقلیم کردستان به طور خاص باشد.

«نیچروان بارزانی» نیز در این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از تجدید دیدار خود با رئیس جمهور کشورمان، با بیان اینکه اشتراکات دینی، تاریخی و فرهنگی، در طول سالیان متمادی همسایگی، پیوندهایی عمیق را میان دو طرف ایجاد کرده است، از جمهوری اسلامی ایران به عنوان دوست روزهای سخت و کشوری که همواره در هنگام بروز مشکلات کنار عراق و اقلیم کردستان بوده است، صمیمانه قدردانی کرد.

رئیس اقلیم کردستان عراق با قدردانی از نقش شهید قاسم سلیمانی در امنیت و بقای کردستان تاکید کرد: شالوده عراق جدید و روابط امروز فیمابین برآمده از همکاری مبارک ایران و عراق است و لذا ایران برای ما صرفاً یک همسایه نیست. اگر انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی نبود، معلوم نبود جنبش کرد امروز چه سرنوشتی داشت. رعایت حرمت این همکاری‌ها و تعاملات خط قرمزی است که ما هرگز از آن عبور نخواهیم کرد.

بارزانی با بیان اینکه مرزهای ایران و اقلیم کردستان حتی در دوران کرونا نیز بسته نشد، گفت: انتظار ما از ایران آن است که همچنان برای رفع مشکلات در عراق و ساختن کشوری آباد و پیشرفته در کنار ما باشد. روابط گذشته ما افتخارآمیز است و تلاش ما بر این است که آینده‌ای درخشان و بهتر از گذشته بسازیم.

رئیس اقلیم کردستان تصریح کرد: هیچ عقل سلیمی اجازه نمی‌دهد ما روابط با کشوری قدرتمند و دوست را به همکاری با رژیمی که امروز در بدترین موقعیت خود قرار دارد، ترجیح دهیم. رئیس اقلیم کردستان عراق همچنین بر پایبندی بر اجرای کامل توافق امنیتی ایران و عراق تاکید کرد.

کد خبر 751126

دیگر خبرها

  • منطق آمریکایی‌ها قلم‌کردن پاها و خلع سلاح است | صنعت هسته‌ای؛ آبروی ایران
  • مسکو: به اخراج وابسته نظامی روسیه توسط لندن پاسخ می‌دهیم
  • انگلیس سفیر مسکو را احضار کرد
  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • اتهام لندن علیه مسکو درباره آتش‌افروزی درملک اوکراینی احمقانه است
  • شانس بالای ایران برای تصاحب مدال‌های طلای آمریکا و ژاپن
  • سرباز ژاپنی که تا ۲۹ سال پس از پایان جنگ جهانی تسلیم نشد / شیر و یوزپلنگ‌های پسر صدام حسین / پنج فعالیت بشری که از فضا دیده می‌شود / مارچ ۸۱۱، سلطان فرمول یک
  • «هشت شب، هشتِ شب» قرار عاشقی با امام هشتم در منطقه ۱۱ اصفهان
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • از سوء استفاده صهیونیست‌ها و عناصر ضدانقلاب از اقلیم کردستان علیه ایران جلوگیری کنید